#20583 8.3. ’19 10:08 [Tomas Kamenny Vrch •] : (odpověď na #20581)je to vazane na tvuj google ucet, po reinstalaci nebo prechodu na novy telefon mas aplikaci stale zaplacenou a dostupnou, pokud si telefon registrujes na stejny ucet.
#20581 8.3. ’19 10:06 [Méďabéďa •] : Jak to je u placených aplikací, když vymažeš nebo vyměníš telefon?