Radiostanice 27Mhz Rychlá navigace: * Můj PROFIL * Vysílačky Portejbly DX spojení Lokátory Portejbly Připomínky

Všechny odpovědi na příspěvek č: [33725]



#33730 21.10. ’20 11:59 [Mates Brno ] : (odpověď na #33725)
Taky doufám, že převáží přístup, ke kterému tady vyzývá Apache. Debatě tady jako organizátor relativně nové CB soutěže intenzivně naslouchám. Hned za horka: Byl bych třeba rád, kdyby se mi v příštím ročníku objevila digi kontrolka, třeba 329TM001 (nechal bys se přemluvit? pretty please, please smích ) kombinací např. FT-8 módu na SSB (jede to i přes fldigi na Androidu, pokud ne, možná Olivia?) a nějakého dalšího na FM (sám jsem si letos vyzkoušel SSTV a ty obrázky, i když vyžadují relativně silný signál měli taky něco do sebe, zvlášť kdyby jeli přes opakovač nebo několik opakovačů a zasáhli tím pádem v této formě větší oblast). Přijímat takovou kontrolku by mohli všichni naráz a formát závodu, který trvá delší dobu a umožňuje střídat domov s kótou si myslím skýtá právě možnost vytvořit si časové okno i pohodlí na tento typ laborování a vysílání. Mám prostor i pro kontrolku na spojení odrazem, ale pochybuji, že začátkem října někdo kvůli tomu vycestuje do Anglie, no na Kanáry možná. Ideální by to bylo z plachetnice někde v Řecku v Egejském moři, ale to si asi musím počkat na důchod smích . Kdyby jste měli takovou známost v zahraničí cca 1500-2000km od Brna, která by se mohla nechat na takovou věc namluvit, dejte vědět. Hodně uvažuji jak zrychlit zveřejnění deníků, jestli jednoduše zrušit moratorium nebo třeba zkrátit lhůtu na odevzdávání pro soutěžící. Spíš než se radit dál tady asi zvolím formu dotazu na ty, co se již soutěže zúčastnili - jakési provizorní "soutěžní rady", když už nemám oficiální. A samozřejmě kdyby jste věděli o někom, kdo by chtěl sponzorovat ceny pro příští ročník, ať neváhá se mi ozvat, za vyšší stovky až nižší tisíce Kč (dle exkluzivity) rád umístím na stránky soutěže odkaz nebo reklamu už teď. Abych třeba pak mohl platit za banner i Jerrymu, který už druhým rokem mi dělal reklamu zdarma tady. smích . Snad se mi povede i ztáhnout část diskuze jiným, pozitivnějším směrem.
#33728 21.10. ’20 11:26 [Vrána Chodov Praha ] : (odpověď na #33725)
Soutěž, co bude sexy?? A budem posílat jen svoje fotky, nebo nám mohou pomáhat (X)YL / (X)YM? 🤔
#33727 21.10. ’20 11:06 [DJ Brno ] : (odpověď na #33725)
Právě článek Števa, který to zhrnul a zhodnitil přesně věcně, jsem zaznamenal a reakce jsou přesně jak jsem psal - takové ty odpovědi "zdůvodňovat si, proč vlastně nic nechci a nebudu měnit". Přečti si článek a přečti odpovědi na jakýkoliv konstruktivní názor a je to marné, marné, marné. Tihle opravdu ve skutečnosti nemají jedinou snahu cokoliv změnit :-( Co se soutěže týče jeden návrh má právě Radek Lichnov, "čtvero ročních období" stále na něj vede odkaz hned z hlavní stránky. Formáty, které dobře fungují jsou pmr-dx, nov contest. Kopce, ze kterých byl Martin nedávno (podle mě trochu neprávem) smutný kvůli účasti, mají větší účast jak. Ostatně si myslím, že už teď je vlastně jet například místo ligy právě kopce je z mnoha důvodů leppší nápad a investice času.
#33725 21.10. ’20 10:57 [Apache Znojmo ] : (odpověď na #33724)
DJ , vsemu co pises, rozumim. Ale zmenit to muzeme prave my. Na cbdx jsem zaznamenal clanek Stevo Zvolen, ktery celou situaci zhrnuje a navrhuje Jednoduseni pravidel, nevim jestli jsi cetl. Zda se, ze reditel zavodu na to slysi a ma zajem to zmenit. Tak slava. Ale cb preci nestoji na CL ze? Ze jsi se zucastnil CBm48 je super. To se ceni a jsem vzdycky rad, kdyz HAMici nezapomenou a jdou do toho s nama. Muze to byt obohaceni pro obe strany. Muj prispevek byl spis o tom, ze uz o CL vse vime a neustale opakovani toho sameho uz nic moc nezmeni. Muzeme ale to CB pasma prinest neco my. Rad bych tu mel soutez, ktera bude sexy a bude to bavit siroke spektrum lidi. Tak zkuste dat do bodu co by podle vas mela aoutez obsahovat a jak by mela vypadat, rad prilozim ruku k dilu.

Za obsah příspěvků nesou zodpovědnost jejich autoři! Pravidla této diskuze najdete zde.

© www.cbpmr.cz • Čas potřebný ke zpracování stránky: 0,03 sekund