www.cbpmr.cz » Uložiště deníků spojení » ruční vkládání deníků » ukládání deníků ze souborů C6V
Cb18prahalocal /p Medvědí Hora 1180m
Cb18prahalocal /p Medvědí Hora 1180mStáhnout obrázek
Mapka je aktivní - pro popis najeď myší nad jednotlivá zobrazená stanoviště.
VolačkaCb18prahalocal
Místo vysíláníMedvědí Hora
Lokátor stanovištěJO80NC
Nadmořská výška1180m
Datum začátku9.9. 2017
Volačky operátorů
Zapisovatelé
TechnikaPMR + DMR
Anténa
Druh provozuPMR
Použité frekvence
KomentářDnešní den sem vyrazil vlakem z prahy do Koutky nad Desnou,
Přestupoval jsem vlakem Zábřeh na Moravou a čekal jsem v čekárně vlakové nádraží který vlak jede na Šumperk a pokračuje až na konečnou stanice Koutky nad Desnou tak vlak končí konečné stanice.
Když jsem dorazil vlakem na konečné Koutky nad Desnou kolem 14 hodin tak se vypravil cestou rovnou na Medvědí Horu po Červený trase na vyznačení ukazovalo 4 km na ukazovateli ale nebylo to 4km ale 7 km více šlapaní stále do kopce od lanovky byla pěší zóna chůze a zbytek přes les která červena vyznačena přes když dorazil nahoru tak už bylo normální silnice tak zbytek už v pohodě. Cesta trvá do chůze 2,5 hodiny odhadují i také zpátky dolů trvalo tak nijak . Když už jsem došel ty Medvědí Hora tak byla Rozhledna se jmenuje Tetřeví chaty. Paráda pěkný výhled na Jih a zbytek na Polsko hranice ale tam býlí kopce tak se s toho nedalo nic vidět jen vysoké kopce.
Vytáhnul jsem z batohu stanice pokoušel jsem první naladit jaký převaděče jediný mně šel pouze digitální dmr převaděč OK0OZL ten sem slyšel a šlo to! Zbytek v analogu nešlo nic pouze ve scanner sem slyšel jen lanovku a nic jiného na PMR 1 Jaké dětí furt stálé vyzvánění dokola furt na sebe pokřikovali po sobě jedno sem na pmr spojení udělal byl jsem moc rád ale nikoho sem neslyšel jen pár Poláku kecalo na sdílení kanálech VHF..
Tak jsem ty rozhledný dál pár výzvy ale nikdo se neozýval tak se začal pomalu balit a zase jít pomalu dolů. Musel jsem vyrazit z kopce dolů až nádraží Koutka nad Desnou aby stihnul vlak zpět domů. Měl jsem stále jednu pří sebe stanicí na poslech ve scanner a stálé ty párchantí dětské vysílali vyzváněli nadávali? Zatím nic neslyšel jen už jsem byl u vlakové nádraží a vlak za hodinu přijel tak jel pouze do Šumperku tak končil. Druhé stanice nastoupila jaká rodinka z dvěma kluci mladší tak mezí 9 let a druhý mu 14 let ten 9 letý kluk blonďák stálé ve vlaku zlobil matku a neposlouchal a dělal jaké pitomostí tak mně chytlo mně nervy aby se uklidnil že není tady na hříště a matka čůměla pitomě a nic neřekla.
Když sem tam vlakem dorazil na Šumperku tak musel ještě jeden přestup Zaboří na Morava tak vlak který jel do prahy měl zpoždění 20 minut z nástupiště 2 kolej expresní vlák a tak jsem pokoušel z nudy naladit jaký převaděč tak se chytnul převaděč 2m OK0F Suchy Vrch a pěkné to šlapalo.
No když přijel vlak z nástupišti který ze směrem z Brna směr do prahy nastoupil jsem do vagonu hledal jsem volný místo k sezení a po vagonu procházelo 5 lidí s sekurity sem a tam po každý 20 a 30 minutami po vagonu. Já sem se ve vlaku připomínal jako v jaké maškaru ! Lidé ve vagonu chodili po jídelny voze pro pivo sem a tam stálé ty kluci co seděli vedle kupé tak pro pivo. Stavělo vlak v Pardubice tak ještě se pokusil poslední spojení na dmr stanic na převaděči OK0Q Pardubický tak se dál vyzvu ozval jsem mi Mirek a zase vlak pokračoval jízdě tak sem musel ukončit hovor. Když jsem dorazil do prahy kolem 23 hodin večer tak sem sotva byl vyřízení a unavení z cesty ve vlaku 4 hodiny cestovat a přestupy to dálo za námahu cestovat.
Přišel jsem domu dál jsem si horkou sprchu a zalehnul jsem do postele úplné sem byl mrtvěj.
Počet spojení1
Celkem km99
Průměr99.0km / 1 spojení
Deník zobrazen245 x
Deník vložen dne10.9. 2017
ČÍSLO DENÍKU4801
#časvolačkalokátorkmazim.pozn.
116:16
Karkulka Křižanovice /p Křižanovice
JN79VU99254° PMR 7
Sdílet: FacebookTwitter Trvalý odkaz
 0

Spojení do velkých lokátorových čtverců

1
JN79

© www.cbpmr.cz (2016)